Doma Zanimivosti Podarjamo 3x razvajanje v Apartmajih in Wellness centru Korošec

Podarjamo 3x razvajanje v Apartmajih in Wellness centru Korošec

357
0
Deli

Se želite sprostiti in se razvajati v idiličnem ambientu Apartmajev in wellness centra Korošec?

V sodelovanju z Apartmaji in wellness centrom Korošec bomo tri obiskovalce našega portala nagradili z razvajanji v njihovem welnessu.

Znani so nagrajenci, žrebanje 16.12.2015 ob 7:00, vse nagrajence bomo tudi obvestili preko e-pošte, o podrobnostih.

  • Bon za 1 x savna in jacuzzi za 1 osebo za 2 uri Nagrajenec/-ka: Anja Judež
  • Bon za 1 x dolina savn z vodno posteljo za 1 osebo za 2 uri Nagrajenec/-ka: Andreja Kodelja
  • Bon za 1x kraljevska savna z vodno posteljo za 1 osebo za 2 uri Nagrajenec/-ka: Klavdija Firšt

Nagradna igra traja od 26.11.2015 do 15.12.2015 do 23:59:59 ure. Žrebanje bo 16.12.2015. Nagrajence bomo objavili na naši spletni strani in jih prav tako obvestili preko e-pošte.

Njihovo ponudbo pa si lahko ogledate tudi na našem portalu: Apartmaji in wellness Korošec

Vse, kar morate storiti je, da izpolnite spodnji obrazec, na vaš e-naslov boste prejeli sporočilo, ki ga potrdite za sodelovanje.

Nagradna igra zaključena 16.12.2015 bodo znani rezultati.

Apartmaji in wellness center Korošec se nahajo v bližini Mozirja sredi idilične vasi Ljubija. Ljubiteljem zdravega načina življenja ponujamo počitnice in jim izpolnjujemo pričakovanja na področju bivanja – varovanja okolja, rekreacije. Kmetija ponuja družinske počitnice v kmečkem okolju in se ponašamo z otrokom prijaznim bivalnim okoljem – oprema sob, otroški jedilni pribor, stolček za hranjenje, knjige, igrače, zunanja igrala …

Apartmaji, ki so jih postavili v lesenih stavbah zgrajenih v stilu starih slovenskih kašč, vas bodo očarali na prvi pogled. Izbirate lahko med apartmajem Luna, Zelnenim, Rumenim in Oranžnim apartmajem. Savna, solarij, jakuzzi in fitnes, ki jih boste našli v apartmajih vas bodo opomnili, da znamo gostitelji v celoti poskrbeti za vaše dobro počutje. Na voljo je jezero za plavanje, ribolov, pozimi drsanje, otroško igrišče za otroke, nudimo najem koles, tekaških smuči, motornih sani. Ko se boste odpravili v bližnji gozd ali se usedli na klopco ob ribniku, od koder je prelep razgled na gozdove in travnike, boste, očarani nad pesmijo narave, pozabili vsakdanje skrbi.

Ljubitelji aktivnih počitnic boste pozimi navdušeno sedli na motorne sani ali obiskali smučarsko središče Golte, ki je od turistične kmetije oddaljeno le pet kilometrov. K obisku vabijo tudi Mozirski gaj, Logarska dolina, Nazarje, Velenje, Topolšica, spotoma pa boste odkrili še kakšen zanimiv kraj, naravno znamenitost ali zgolj prostor miru in tišine.

Vabljeni h Koroščevim

Spletna stran: Turizem Korošec

Spremljate jih lahko tudi na Facebooku: Apartmaji in wellness center Korošec

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s splošnimi pogoji nagradne igre.