Doma Slovenija Vinotoč Juričko

Vinotoč Juričko

225
0
Deli

Vinotoč družine Juričko se nahaja v gričevnati pokrajini Bizeljskega. Leži na majhnem gričku ob robu gozda, obdan s travnikom in vinogradi, nudi razgled na čudovito pokrajino, kjer se gozd prepleta z vinogradi. Juričkovi smo znani pridelovalci vina, poznani po tem, da zadovoljimo tudi najzahtevnejše okuševalce naših vin. Ob vinu pa svojim gostom postrežemo z domačimi suhomesnatimi izdelki.

Prenočujete lahko v treh dvoposteljnih sobah, ter v apartmaju s 6+2 ležišči. V kletnem delu pa se nahaja družabni prostor za 45 gostov.

Dobrodošle so tudi družine z otroci, ki se lahko v toplejših mesecih predajajo radostim na travi, kjer je svoj prostor našla tudi gugalnica.

Med bivanjem pri nas, vam omogočamo tudi najem koles, za izlete in raziskovanje bližnje in daljne okolice. Ogledate si lahko gnezdišča ptic čebelarjev, repnice, ter okoliške gradove na Bizeljskem, v Pišecah in v Podsredi.

Ljubitelji term imajo v bližini pestro izbiro, saj se nedaleč od nas nahajajo tako Terme Čatež, kot Terme Olimje in Tuheljske toplice. Prav tako pa Ponujamo našim gostom razvajanje v savni, ter prijetno posedanje pred kaminom. Za vas organiziramo oglede repnic in kmečkih muzejev.

Deli
Prejšnji članekGostilna Pri lipi
Naslednji članekBistro Admiral