Doma Slovenija Vila Silva Marija

Vila Silva Marija

187
0
Deli

V Pišecah v občini Brežice vas bo v mirnem zelenem okolju zjutraj prebudilo petje ptic. Vila Silva Marija stoji v lepem vrtu, kjer lahko vsakdo najde svoj kotiček za sproščanje, počitek in užitek. Nudi visoko kakovostno nastanitev v mirnem kraju in je idealna za goste, ki iščejo zasebnost, a so hkrati zelo blizu drugih objektov, potrebnih za udoben in sproščujoč dopust.

Zraven Vile Silve Marije se nahaja bazen in dve plaži. Bazen je ogrevan in pretočen – protitočno plavanje. Uživate lahko tudi v vodni masaži. Ob bazenu so tudi ležalniki, tako se lahko osvežite v vročih poletnih dneh ali pa preprosto sprostite na terasi in uživate v poletnem soncu.

Če pridete k nam z avtomobilom, vam nudimo prostor za parkiranje. Nudimo tudi prevoz, če pridete z letalom, avtobusom ali ladjo.

Vila Silva Marija se nahaja na izredno sončni legi. Že zjutraj sonce posije na njo in je resnično ves dan usmerjeno na bazen in vilo do sončnega zahoda. Zraven Vile je tudi sadni park, kjer si boste lahko utrgali svežo marelico. Naši domačini pridelujejo med, likerje, vino, mesne izdelke, zelenjavo in sadje po zelo ugodnih cenah. V neposredni bližini se nahaja golf igrišče Mokrice, zdravilišče Terme Čatež in Atomske Toplice-Podčetrtek ter grad Pišece.

V Pišecah najdete mir in počitek v vseh letnih časih, hkrati pa naši kraji ponujajo tudi obilo užitkov ter zimske in poletne rekreacije, pa tudi naravnih in kulturnih znamenitosti. ne manjka. Udobni apartmaji, obdani s čudovitim vrtom, nudijo v vsaki sezoni oazo miru. Veselimo se vašega obiska.