Doma Slovenija Vegetarijanska restavracija Govinda’s

Vegetarijanska restavracija Govinda’s

212
0
Deli

Veriga vegetarijanskih restavracij Govinda’s, ki jih je po svetu že okoli 100, ima več kot 40-letno tradicijo. Začelo se je daljnega leta 1970 v Ameriki, nadaljevalo v Angliji, Avstraliji, na Švedskem, v Indiji, Rusiji…25. marca 2008 pa smo vegetarijansko restavracijo dobili tudi Slovenci.

Ambient v restavraciji je podoben naši ponudbi in poleg dobre hrane ter glasbe, vpliva na dobro počutje. Prostor je postavljen po starodavni indijski vedi, Vastu vedi iz katere se je kasneje razvil nam bolj znan Feng – shui. Tudi raznolikost barv v prostorih nam nudi sproščeno in prijetno počutje, ki nas pripravi na obrok.

Glasba, ki se predvaja nas razbremeni vsakodnevnega stresa in nas izpolni s prijetno energijo. Za tople dni smo za vas pripravili tudi letni vrt s čudovito vodno fontano in paviljonom, kjer lahko sede v lotosu uživate v prijetni senci in sosedovih papagajih.

Hrana, ki jo pripravljamo je prava paša za oči, izjemne vonjave pa bodo v vas prebudile neverjeten apetit. Raznoliki okusi so zapeljivi, eksotični in gurmanski, vaša želja po dobri zdravi hrani pa bo popolnoma zadovoljena.

Kuhinja temelji na ajurvedskih osnovah, s pridihom mediteranske in klasične kuhinje, tako da se na menijih najde za vsakogar nekaj. Vsem ljubiteljem solat je na voljo zelo bogat solatni bar, božanske sladice pa bodo gotovo všeč še tako prefinjenim sladokuscem. Hrana pripravljena v naši restavraciji je energetsko očiščena in prosta karme.

Vsi zaposleni kuharji so dolgoletni vegetarijanci, z bogatimi izkušnjami tako na osebnem kot tudi na duhovnem področju. Hrano, ki jo pripravljamo je polna ljubezni in pozitivne energije in bo vaša odskočna deska za delo, ki ga opravljate.

Deli
Prejšnji članekBistro POMF
Naslednji članekHotel Krona