Doma Slovenija Turizem na podeželju Tompa

Turizem na podeželju Tompa

372
0
Deli

Turizem na podeželju Tompa se nahaja na griču ob regionalni cesti Ljutomer-Ormož. Najdete v prijetnem, podeželskem okolju, le nekaj kilometrov stran od term Banovci. Z letne terase se nam razprostira čudovit pogled na zeleno pokrajino v dolinici pod nami, pa vse tja do Jeruzalema, za katerega pravijo, da je biser naše pokrajine.

Ponujamo vam enkratno sprostitev ob domači žlahtni kapljici in ob kulinaričnih dobrotah naše kuhinje. Kulinarično se lahko pri nas razvajate z jedmi po receptih naših babic, sezonskimi jedmi ali tradicionalnimi prleškimi jedmi.

Naši gostom lahko ponudimo tudi prenočitev v 5-ih sodobno opremljenih sobah s skupno 16-imi ležišči.

Vabimo Vas tudi v našo zanimivo klet na degustacijo vin. Klet je zgrajena iz avtohtonih materialov, v klet so vzidane 150-250 let stare opeke lokaških opekarn, ročne izdelave in dvojno žgane. 

V kotu je križ z zvončkom želja, ki izpolnjuje skrite želje. Vse delo so opravili domači mojstri. Izjemen ambient naše vinske kleti popestri praznovanja ali degustacije za skupine ali posameznike. Degustacije pripravimo z vini iz domače kleti in z vini okoliških vinogradnikov.

Imamo prisojno lego vinogradov, tako, da dajejo kakovostna vina. Ponašamo se z zlatimi medaljami za vina: šipon, renski rizling, chardonnay.