Doma Slovenija Turistična kmetija Sonja Ozmec Šebekova domačija

Turistična kmetija Sonja Ozmec Šebekova domačija

259
0
Deli

Na obronku Slovenskih goric, v osrčju Prlekije, med vinogradi in njivami najdete turistično kmetijo  ‘Sonja Ozmec‘. Nahajamo se na ormoški vinski cesti VTC 14, mimo nas pa vodita tudi planinska pot in evropska pešpot.

Do nas pridete iz Ptuja proti Ormožu in v Mihovcih levo proti Veliki Nedelji. Za ostrim ovinkom pod gradom zavijete desno navkreber, mimo cerkve in šole do kapelice. Tu zavijte levo in po nekaj sto metrih boste pri kmetiji.

Za naše goste pripravljamo preko celega leta dobre prleške kmečke jedi po naročilu, vedno pa lahko ponudimo domači narezek-meso iz tunke in seveda nalijemo domače vino, pridelano v naši vinogradih, ki nam ga nikoli ne zmanjka. Pripravimo vam tudi kislo zelje s pečenico ali krvavico, druge mesne izdelke, ocvirke, ajdovo kašo, na koncu pa pogačo, posolenke ter drugo doma pridelano in pripravljeno hrano. Po naročilu vam pripravimo tudi domače prleške malice in kosila.

Imamo 9 dvoposteljnih sob. Sobe so kategorije štiri jabolka. Soba vsebuje wc s tušem, radio, televizijo, priključek na internet. Pogled na dravsko dolino. Lahko se odločite za polpenzion, ali pa za nočitev z zajtrkom. Sobe in wc-ji so urejeni tudi za invalide. Čaka pa vas tudi v finska savna in masažna kad.

Ponujamo vam tudi kolesa na izposojo, igrate lahko namizni tenis, badminton, odbojko, košarko, nogomet, lahko pa se odpravite na sprehod po bližnji okolici.

Vabljeni tudi v naš večnamenski prostor za slavja kot so rojstni dnevi, obletnice, poroke, obhajila,birme, martinovanja, silvestrovanja, zaključki in poslovna srečanja, prostor pa je primeren tudi za seminarje z medijsko tehnologijo.