Doma Slovenija Turistična kmetija Slemenšek

Turistična kmetija Slemenšek

375
0
Deli

Našli nas boste v idilični vasici Razgor, ki leži na griču, s čudovito panoramo Celja in okolice. Kmetija se lahko pohvali s pestro in zanimivo kulinarično ponudbo, primerno tudi za vegetarijance. Postrežemo vam z odličnimi suhomesnatimi izdelki.

Slemenškovi se veselimo obiskov družin z otroci, prav tako pa ste vabljeni vsi, ki želite s seboj na pripeljati svoje hišne ljubljenčke, saj lahko ti bivajo v sobah skupaj z vami. Otroci se lahko zabavajo na otroškem igrišču, se udeležijo ličkanja koruze ali preprosto uživajo v naravi in v družbi domačih živali: muc Tačke in Cite, psov Pikija in Čarlija,  ter kobile Linde in žrebičke Pikice.

Kmetija je odlično izhodišče za obisk bližnjega Ranča Kaja & Grom. Tisti, ki radi spoznavate skrivnosti srednjeveških gradov, se lahko odpravite na celjski Stari grad. Zgodbe o menihih se vam razkrijejo v bližnji Žički kartuziji. Če imate radi vodo in masaže, potem bo obisk bližnjih Term Dobrna prav gotovo odlična izbira.

Nastanite se lahko v štirih štiri posteljnih sobah, s hrano pa lahko pogostimo 50 obiskovalcev v notranjih in 50 v zunanjih kapacitetah. Lahko izbirate med polpenzionom in nočitvijo z zajtrkom. Vljudno vabljeni!