Doma Slovenija Turistična kmetija Pri Orlu

Turistična kmetija Pri Orlu

225
0
Deli

Smo družina, ki živi na kmetiji in vam lahko na vašo željo približamo tudi to plat življenja. Z avtomobilom pridete do nas po avtocesti A1 (Ljubljana-Celje) izhod Šentrupert. Od tod je do spodnje postaje nihalke samo še 16 km. Cesta vodi mimo Preserij, Letuša in Mozirja. V Mozirju v krožnem križišču uporabite 2. izvoz (Golte), in sledite lokalnim napisom. Apartmaji Orel se nahajajo samo 100m od spodnje postaje zimsko-letnega rekreacijskega, turističnega centra Golte in 4km iz Mozirja.

Naša vas Žekovec (Radegunda) vam ponuja veliko naravnih lepot kot so. Svež zrak, pitna voda izpod planin, neokrnjena narava, mir, kolesarske poti, čudoviti sprehodi v bližnji okolici. Skratka pogoji za dokaj zdrav način življenja. Pri nas in v okolici je možna bogata izbira raznih doma pridelanih proizvodov (med, žganje mleko, suho-mesni izdelki …).

Bivate lahko v dveh apartmajih za 5 oseb. V vsakem se nahaja spalnica, soba, dnevna soba ter kuhinja in kopalnica. Velik poudarek pa namenjamo Goltem – tako poletnemu, kot zimskemu turizmu. Poleti lahko planinarite po lepih poteh, ki so lepo označene in vas pripeljejo tudi do prečudovitega ALPSKEGA VRTA na Golteh. Ko pa zapade sneg, vas pa Golte pričakujejo kot eno najlepše razgibanih smučišč v Sloveniji. Poskrbljeno je tako za rekreativne, kot za vrhunske smučarje, začetniki pa se lahko obrnejo na smučarsko šolo Beli zajec in pa tudi ski servis, kjer je možna izposoja in shranjevanje smučarske opreme. Skratka pridite in se prepričajte o lepotah zimsko-poletnega turizma na Golteh. Če pa si zaželite še kakšnih bližjih krajših izletov, lahko obiščete Mozirski Gaj, Terme Topolšica, kopališče Pingo v Orli vasi, prelepo Logarsko dolino …