Doma Slovenija Turistična kmetija Pri Friščevih

Turistična kmetija Pri Friščevih

461
0
Deli

Našo idilično kmetijo najlažje nas najdete tako, da zapustite avtocesto v Kozini in se peljete naprej po stari cesti Divača-Kozina.

Ponujamo vam veliko možnosti za privlačne izlete. Ogledate si lahko avtohtone lipicance, obiščete svet podzemnih jam ali arheološko najdišče nad Rodikom. Spoznate lahko kraško arhitekturo v Štanjelu, poskusite domačo slivovko in brinjevec v Brkinih in še marsikaj, kar zadovolji še tako zahtevnega obiskovalca.

Kmetija omogoča tudi pristen stik z naravo, zato smo se odločili, da vam ponudimo v najem gorskih koles, s katerimi lahko raziščete bližnjo, po želji pa tudi daljno okolico. V Brkinih in na Krasu je namreč urejenih kar nekaj kolesarskih poti različnih zahtevnosti in dolžin.

Otroci se bodo gotovo razveselili otroških igral in drugih športnih rekvizitov za skupinske igre – vse od starih pastirskih iger, kot so zbijanje koze, škrabe do badmintona in mini nogometa.

Na voljo so vam tri dvoposteljne in dve triposteljni sobi ter mini bar. Vse je urejeno s pridihom po starih časih. Poleg prenočitve pa vas postrežemo z zajtrkom in večerjo, kjer boste okusili odlične domače specialitete in vino iz naše kleti.