Doma Slovenija Turistična kmetija Pri Boštjanovcu

Turistična kmetija Pri Boštjanovcu

343
0
Deli

V idilični vasici Hotavlje se nahajajo apartmaji in kmetija Boštjanovec. Posest leži pod vznožjem mogočnega Belgoša.  Na kmetiji gojimo govedo, kokoši in konje, se pa dobro zavedamo da gostje nadvse cenijo domače izdelke. Kmetija je odlično izhodišče za vse tiste, ki počitnikujete na kmetijah z željo, da bolje spoznate svojo deželo. K obisku vabijo Bohinjsko jezero, Bled, Čebelarski muzej v Radovljici, Ljubljana, Škofja Loka, Postojnska jama, Cerkno, bolnišnica Franja, Idrija …

V času bivanja na kmetiji se lahko oskrbite z domačimi pridelki. Če se boste želeli naučiti veščine peke kruha, vam bomo to z veseljem pokazali. Povabili vas bomo v svojo kuhinjo, kjer boste lahko skupaj z nami spekli kakšen hlebec kruha.

Na naši kmetiji so vam na voljo trije apartmaji, dva za dve osebi in eden za štiri osebe. V apartmajih je satelitski TV in brezžični internet.  Našim gostom pa je na voljo tudi pokrit ogrevan bazen, pokrito parkirišče, prostor za piknike, uporaba ležalnikov ter otroško igrišče. Kmetija je označena s štirimi jabolki, prejela pa je tudi znak specializirane ponudbe Družinam z otroki prijazna turistična kmetija.