Doma Slovenija Turistična kmetija Pr Ambružarju

Turistična kmetija Pr Ambružarju

225
0
Deli

V vasi Ambrož, na nadmorski višini 1100 metrov leži turistična kmetija Ambrož. Do smučišča Krvavec je le dobrih 5 minut vožnje. Odlična lega kmetije vabi k obisku tako stare kot mlade, vabi tiste , ki si želijo spokoj narave, kot tudi tiste, ki bi radi opravili kakšen lažji vzpon na bližnje vrhove. V bližini se nahajajo: Krvavec, Kamniški vrh, Koren, Osrednik. Poskrbeli bomo za vaše nepozabne počitnice v toplih in hladnih dneh.

Ponosni smo na našo pestro kulinarično ponudbo in ne smemo pozabiti poudariti, da večino jedi še vedno pripravljamo po tradicionalnih recepturah. Navdušili vas bomo z odličnimi suhomesnimi izdelki: suhimi klobasami z zaseko, domačimi narezki, pršutom… prav tako pa si boste lahko zaželeli enolončnice in druge raznolike tradicionalne specialitete.

Veseli bomo družin z otroci, ki se bodo lahko igrali z našima mačkoma Mišo in Štunfijem, prav tako pa s pujsama Fifi in Luno. Pri nas so prav posebna doživetja tabori za otroke in šola v naravi. Nudimo vam tudi nočitev v treh dvoposteljnih sobah in šestih štiriposteljnih sobah. Na voljo vam je nočitev z zajtrkom, polpenzion in poln penzion.