Doma Slovenija Turistična kmetija Podpečan

Turistična kmetija Podpečan

223
0
Deli

Če se vam bo zahotel oddih nekje daleč stran od ponorelega sveta, stresa in mestnega vrveža, kjer je še vedno mogoče slišati tišino in v svežih jutrih videti divje živali, ki prihajajo iz gozda,  potem je kmetija Podpečan pravi naslov za vas.

V ambientu na podeželju boste neizmerno uživali v različnih okusih domačih sirov iz kravjega mleka, namazov, skute, sira za na žar, domačih jogurtov. Postregli vam bomo tudi z belim sirom z dimljeno domačo postrvjo. Za popoln užitek pa bomo na mizo prinesli tudi doma spečen kruh, ter kozarec belega ali rdečega vina ali pa kozarec domačega jabolčnega soka.  Na kmetiji imamo tudi svojo kmečko prodajalno, kjer lahko kupite večino naših izdelkov.

Na naši kmetiji lahko tudi bivate nekaj časa ali pa samo prenočite. Na voljo so štirje apartmaji, oblikovani s podeželskim pridihom. V prostornih apartmajih, v mansardi marofa, kjer se je v preteklosti hranilo suho seno, boste deležni udobja podeželske opreme. Apartmaji so klimatizirani, opremljeni z kuhinjo ter jedilnim kotom, tušem, WC-jem, dnevnim prostorom, spalnico, fenom, plazma TV-jem in internetom.