Doma Slovenija Turistična kmetija Plesnik

Turistična kmetija Plesnik

404
0
Deli

Ekološka turistična kmetija Plesnik se nahaja v eni najlepših slovenskih dolin, Logarski dolini. Ljubitelji vsega domačega in zdravega se boste pri nas počutili odlično. Naša kmetija je dom za popotnika, ki hodi po stezi starih ljudskih izročil in si želi oddahniti v prijaznem domačem okolju.

Od Hotela Plesnik je oddaljena 200 m in se s svojo ponudbo dopolnjuje z vsemi ostalimi objekti. Šteje 5 sob, ki so prijetno urejene, vsaka soba pa ima svojo kopalnico. Skupno je na voljo 11 ležišč.Bivanje vam lepša domača hrana, domača preprostost in izobilje neokrnjenih naravnih lepot Kamniško – Savinjskih Alp. Sveža skuta, marmelada, med ali savinjski želodec, vse pripravljeno po receptih naših babic, vam zjutraj potešijo lakoto in vas napolnijo s pravo energijo za nov dan.

Gostje, nastanjeni na kmetiji lahko koristijo Wellness center v Hotelu Plesnik**** ter ostalo dodatno ponudbo hotela (aperitiv bar, restavracijo, seminarske prostore, družabni prostor …). Skozi vse leto se trudimo za čim bolj razgibano ponudbo, ki predstavlja različne vikend ali tedenske pakete s posebnimi programi v različnih letnih časih.

Logarska dolina skupaj z okoliškimi vrhovi s svojo očarljivo lepoto in številnimi možnostmi za aktiven oddih premami pohodnike, alpiniste, kolesarje in vse, ki ljubijo naravo.