Doma Slovenija Turistična kmetija Perkovič

Turistična kmetija Perkovič

263
0
Deli

Na naši turistični kmetiji se ukvarjamo z vinogradništvom, čebelarstvom, pridelavo žganja in kisa, ki ga pridobimo iz starih sort jabolk. Pri nas se zavedamo, da k dobremu počutju veliko pripomore pristna domača hrana. Poskusili boste lahko kruh iz krušne peči, razne suhe salame, špeh, meso iz tunke ter skuto, za posladek pa vam bomo postregli z sirovo ali orehovo potico.

Da iz naše kmetije nebi odšli žejni vam je pri nas na voljo jabolčnik, limonada, mleko, mineralna voda (obogatena z magnezijem) pa tudi čaj. Seveda pa imamo v ponudbi tudi nekaj močnejšega, postregli vam bomo z belim ali rdečim vinom, borovničevcem, medico ter slivovko.

Na kmetiji se lahko naučite jahati, v bližini si lahko nabirate moči na pobočjih Boča, Janine ali Donačke gore, prav tako pa se lahko odpravite na kopanje v Rogaško oziroma Atomske toplice. Veseli bomo če boste želeli preizkusiti kakšno kmečko opravilo, pomoč je posebej dobrodošla v času kolin in trgatve.  Na kmetiji je možno ostati tudi dva ali več dni, saj nudimo prenočišča.