Doma Slovenija Turistična kmetija Klevž

Turistična kmetija Klevž

212
0
Deli

Ob cesti, ki vodi iz smeri Slovenj Gradec proti smučišču Kope, se nahaja turistična kmetija Klevž. Okolica je obdana z gozdovi in travniki, prav tako pa se od tukaj razteza lep razgled  na Peco in Uršljo goro. Imate možnost , da si rezervirate prostor za piknik, od blizu pa si lahko ogledate tudi domače živali. Kmetija je opremljena z otroškim igriščem.

Na naši kmetiji vam bomo z veseljem postregli z pravimi koroškimi dobrotami: ajdovi žganci, mežerli, štruklji, domačim kruhom ter mnogimi drugimi domačimi dobrotami. Pri sestavi našega jedilnika pa smo seveda mislili tudi na vegetarijance. Privoščite si lahko tudi narezek, ki ga gospodinja dopolni z domačo skuto, zaseko in pašteto, gospodar pa rad ponudi tudi kakšno šilce domačega žganja ali jabolčnik.

Poleg čudovite narave in okusnih kulinaričnih dobrot pa vam nudimo tudi lepo opremljene sobe, kar potrjuje tudi kategorija 3 jabolk. Na voljo so dve dvoposteljni sobi, ena štiriposteljna ter ena enoposteljna soba. Poleg omenjenih sob vam je na voljo tudi čajna kuhinja, kjer si lahko sami pripravite manjši obrok. Na voljo pa je tudi dnevni prostor, kjer lahko gostje posedite, se igrate družabne igre z družino in prijatelji ali pa berete knjige.