Doma Slovenija Turistična kmetija Jureš

Turistična kmetija Jureš

445
0
Deli

Sredi razgibane narave, le 3 km od Ljutomera, med samimi vinogradi, stoji turistična kmetija Jureš. V hiši, zgrajeni v rustikalnem stilu leta 1939, vas bodo razvajali s prleško hrano, doma pridelano zelenjavo, marmeladami in sokovi.

Na kmetiji k jedem postrežejo izbrana, doma pridelana vina žlahtnih sort (traminec, sauvignon, šipon, renski rizling in laški rizling). Gospodar goste z veseljem povabi na degustacijo v staro vinsko klet.

Počitnice na kmetiji Jureš so primerne tako za ljudi, ki radi aktivno preživljajo počitnice, kot tudi za tiste, ki sta jim najpomembnejša mir in stik z naravo. Odlično je poskrbljeno tudi za družine z otroki, saj je na kmetiji lepo urejeno igrišče za otroke. V jeseni se lahko gostje pridružijo trgatvi, novembra je čas za martinovanje, veseli december vabi na silvestrovanje.

Poleti pa je najlepše posedeti na terasi in se prepustiti užitkom, ki jih prinaša opazovanje sončnega zahoda. K obisku vabijo Jeruzalem, stari mlin na Muri, oljarna, Otok ljubezni na reki Muri, ki je tudi odlična točka za plovbo z brodom, Ivanov izvir v Razkrižju. Ljubitelji termalnih radosti lahko zavijejo v Banovce, Radence, Lendavo, Terme 3000 ali obiščejo Bio terme Mala Nedelja. Vse sobe imajo tuš, wc, tv in možnost uporabe interneta (WLAN) v vseh prostorih brezplačno.

Dostop do kmetije: Z magistralne ceste Ljutomer-Razkrižje je treba kilometer po asfaltu v hrib. Kažipoti so postavljeni že v Ljutomeru in nato pri odcepu z magistralne ceste, od koder je do kmetije le še kilometer.