Doma Slovenija Turistična kmetija Gričnik

Turistična kmetija Gričnik

321
0
Deli

Turistična kmetija družine Gričnik se nahaja na Pohorju. Od Rogle je oddaljena le šest kilometrov, prav toliko pa so od kmetije oddaljene tudi Terme Zreče. Idealna lega kmetije vabi k obisku tako enodnevnega obiskovalca kot tudi tiste, ki želite več dni odkrivati Pohorje ali obiskati Roglo.

Na kmetiji vas bomo razvajali z odlično gastronomsko ponudbo, ki poleg vsakdanjih jedi vključuje tudi tradicionalne pohorske jedi. Tako boste lahko svoje brbončice razvajali z okusi, ki jih ponujata na primer pohorski lonec ali pohorska omleta. Pri pripravi obrokov se ravnamo tudi po letnih časih, kar pomeni, da je ponudba jedi zares pisana in pestra ter vsekakor zelo primerna tudi za vegetarijance. Na naši kmetiji pridelujemo tudi jagode in jih nadvse domiselno vpenjamo v naše dnevne menije, lahko pa jih tudi kupite.

Ponujamo tudi prenočišča v udobnih dvoposteljnih in štiriposteljnih sobah, ki so opremljene z lastno kopalnico, TV in balkonom. Pri nas se lahko odločite za nočitev z zajtrkom ali polpenzion.

Kmetija je odlično izhodišče za spoznavanje ne samo Pohorja in bližnjih Zreč, ampak tudi krajev kot so Slovenske Konjice, Žiče z Žičko kartuzijo,Vitanje … in še kakšnega boste odkrili na svojem popotovanju po tem zares prekrasnem koncu Slovenije.

Deli
Prejšnji članekPri Andrejevih
Naslednji članekRestavracija River House