Doma Slovenija Turistična kmetija Gregorič

Turistična kmetija Gregorič

264
0
Deli

Izletniško turistična kmetija Gregorič se nahaja v kraju Prvačina, ob regionalni cesti Nova Gorica – Sežana, v neposredni bližini reke Vipave..

Hišna sladica

Na kmetiji, kjer se ukvarjamo tudi z integriranim pridelovanjem sadja in zelenjave, boste lahko uživali v odličnih kuharskih mojstrovinah. Ponujamo vam raznolike mesne in zelenjavne jedi lastne pridelave, testenine, sladice, sladkovodne ribe po naročilu in hišne specialitete, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše okuse in želje. Ker se ob dobri hrani prileže dobra kapljica, vam postrežemo z odličnimi vini iz lastne kleti. Z željo, da bi delček ‘okusa’ po podeželju ponesli tudi na svoj dom, vam omogočamo nakup vina, marmelade, sokov, sadja (kivi, jagode, pomaranče, kakiji, fige, marelice …), zelenjave, vrtnin ….

 

Sadni in zelenjavni pridelki

Na kmetiji lahko tudi prenočite. Na voljo imamo štiri dvoposteljne sobe in štiri dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, vse pa so opremljene s TVSAT, klimatskimi napravami, internetno povezavo, masažnimi tuš kabinami in internim telefonom..

Prenočišča

Počitnice na kmetiji bodo izvrstno doživetje za družine z otroki, ki bodo lahko uživali v igri z mačko Miko, psico Lili, zajčkom Milkom, hrčico Piko, sodelovali pri delu na kmetiji ali se igrali v kotičku z igrali. Kmetija je odlično izhodišče za izlete v Novo Gorico, Solkan, Lokve, dolino reke Soče ….