Doma Slovenija Turistična kmetija Čemas

Turistična kmetija Čemas

429
0
Deli

Kmetija Čemas je turistično in ekološko usmerjena kmetija, najdete pa jo lahko v samem osrčju krajinskega parka Kolpa. Turistična kmetija se nahaja le kakšnih 100 metrov stran od reke Krke, ki se ponaša s svojo čistočo, v poletnih mesecih pa je primerna tudi za kopanje. V bližini kmetije se nahaja smučišče Bela ter Dolenjske toplice, prav tako pa se lahko v bližnji okoliš podate tudi na kanujanje ali tenis. Zaradi pestre kulturne dediščine Bele krajine je pri nas možno najeti tudi turističnega vodnika.

Pri nas boste lahko poskusili mnoge domače dobrote, med njimi tudi divjačinsko suho salamo, divjačinski golaž ter meso škotskega goveda pripravljeno na različne načine. Na naši kmetiji je možno izdelke in pridelke tudi kupiti.

Gosti so na kmetiji dobrodošli skozi vso leto. Na kosila in večerje sprejemamo tudi skupine do 50 ljudi, na degustacije z predstavitvijo kmetije pa do 100 ljudi. Seveda pa lahko na naši kmetiji tudi prenočite, nudimo vam: nočitev z zajtrkom, polpenzion, polni penzion ter možnost najema apartmaja.