Doma Slovenija Turistična kmetija Bizjak

Turistična kmetija Bizjak

237
0
Deli

Turistična kmetija Bizjak se nahaja nad idilično kozjansko vasico Zibika. Z veseljem bomo sprejeli skupine ob koncu tedna ali ob posebnih priložnostih, seveda pa tudi dopustnike, ki so pripravljeni na kmetiji preživeti več dni. Vrata kmetije, ki je velika 10 hektarjev, so vam vedno odprta, saj kmetija obratuje vso leto. Bizjakovi smo svoj dom zgradili ob robu gozda, zraven njega pa stoji še gospodarsko poslopje, kozolec ter zidanica.

Naužili se boste lahko naših dobrot, kot so suhomesni izdelki, govedina, sveže svinjsko meso, domač kruh, narezki, ajdovi žganci. Za posladek pa si lahko privoščite mlinčevo ali skutno potico, ki je v teh krajih znana bolj kot zafrkječa. Postrežemo vam tudi z dobro kapljico, naročili boste lahko bela in mešana vina, prav tako pa strežemo domača žganja.

Na kmetiji je možno prenočiti, svojo nočitev pa lahko kombinirate z polnim penzionom, polpenzionom, ali pa samo z  zajtrkom. Na voljo imamo 7 postelj, ki so razporejene v štiri sobe, lahko pa najamete tudi apartma.

Ker smo ljubitelji konj, vam lahko organiziramo terensko jahanje, jahanje v maneži, prav tako pa vam lahko organizirajo šolo jahanja. Ne daleč od kmetije imate na razpolago igranje tenisa ali golfa, kopanje v bazenu ali jezeru ter ribolov.