Doma Slovenija Terme Snovik – Svet termalnih užitkov

Terme Snovik – Svet termalnih užitkov

196
0
Deli

TERME SNOVIK so najvišje ležeče terme v Sloveniji, okolju prijazne, ponašajo se z novim apartmajskim naseljem 4*, na robu gozda je gostom na voljo skupaj 31 dvoposteljnih sob in 74 apartmajev z lepim pogledom na neokrnjeno naravo in zunanji termalno-rekreacijski kompleks.

Več let zaporedoma so bili izbrani za naj kopališče v Sloveniji v svoji kategoriji. Skupaj imajo preko 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo, ki ima zdravilne učinke in blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo. Gostom so na voljo številne masaže, fizioterapija, solarij ter zeliščne savne z aromaterapijo (finska, turška, ledena, bazenčki za knajpanje). Družinam so na voljo ugodni družinski paketi kopanj.

Nudijo tri sodobno opremljene seminarske dvorane, ki sprejmejo do 55 udeležencev (ob kino postavitvi). Za prijetno delovno atmosfero poskrbijo s pestrim izborov
prigrizkov ter menujev za delovna kosila in večerje.

Za male navdušence organizirajo ustvarjalne delavnice, tabore s slikovitimi vsebinami, na voljo so  vodne atrakcije (preproga za hojo po vodi, vodni trampolin,) in številna igrala.

Za kulinarične sladokusce je tu Restavracija Potočka, ki je znana predvsem po okusnih domačih postrveh.  Odprta vsak dan od 7 do 23 ure.