Doma Slovenija Terme Ptuj

Terme Ptuj

489
0
Deli

Tu se vam vodne radosti ponujajo na vsakem koraku, v številnih bazenih in ob zabavnih in sproščujočih vodnih doživetjih na več kot 4.000 m2površin. Termalni park Ptuj pa bo posebej navdušil vse ljubitelje spuščanja po toboganih.

Termalni Park obsega skupaj z notranjim in zunanjim kopališčem 4.200m² vodnih površin z zdravilno nizko mineralno vodo. Na razpolago je dvanajst bazenov, z valovi, tobogani, vodno-zračnimi masažami in whirllpooli ter počasno reko.

Za dodatno sprostitev so na voljo savne, masaže, kopeli, parafinske obloge in fitnes.

ZUNANJE KOPALIŠČE

Zunanji del Termalnega Parka odlikujeta kar 3.500m² vodnih površin v več bazenih, med njimi olimpijski in bazen z valovi. Prepustite se toku počasne reke, dolge 160m, povzpnite se na velik stolp in razgledne ploščadi, s katerih se spušča več toboganov. Med njimi je največji v Sloveniji, dolg 165m, po katerem se boste lahko s posebnimi zračnicami spuščali v dvojicah.* V dneh, ko je gostov manj kot običajno, tobogani obratujejo izmenično.

NOTRANJE KOPALIŠČE

Notranji Termalni Park se razprostira na 2.100m² vodnih in obvodnih površin. V šestih bazenih se najde za vsakega nekaj:

  • ·rekreativci v plavalnem bazenu,
  • ·najmlajši v otroškem bazenu,
  • ·hrabri na zimskem toboganu in zunanjem bazenu,
  • ·željni miru in podvodnih masaž v dvehwhirlpoolih in terapevtskem bazenu.
Deli
Prejšnji članekHotel Lipa***
Naslednji članekKlub Gemina XIII