Doma Slovenija Taverna Carraro

Taverna Carraro

365
0
Deli

“Težko jim odgovor dam, ko prijat’li vprašajo me kam!”

“Kam?” Vprašanje, ki v Celju velikokrat sede na pleča. Morda bi se človek rad samo spodobno najedel sredi napornega delovnega dne, morda bi rad naredil vtis na nekaj poslovnih partnerjev, ko si ravno že tako zadovoljno segajo v roke po opravljenem poslu, morda bi s prijatelji rad zalil diplomo, obrnil še en list ob rojstnem dnevu ali pa morda … očaral tisto najbolj posebno osebo na zmenku v dvoje. Ampak KAM?

Pri najboljši volji nočeš komplicirat, a vseeno bi rad ambient, ki bi se ponašal s slogom in bil hkrati topel ter domač. Prostor, ki bi odprto dihal, tkal vezi med ljudmi in hkrati ohranjal intimo malega omizja. Kjer bi glasba delala vzdušje, a ne sedala človeku na krožnik. Rad bi šel nekam, kjer je priprava hrane mojstrstvo in ponos, ne pa v majhne kuhinje stlačen delovni proces. Nekam, kjer so pojem hišne specialitete zapisali v slovar z novo besedo in kjer vedo, da ima vsak človek svoj okus, želje ter navade. Nekam, kjer se zavedajo, da le zadovoljno osebje lahko prenaša zadovoljstvo na goste in da najboljše v življenju dosežeš samo tako, da zavračaš vse kar to ni. Mar gost zahteva preveliko?

Nič več. Odkar je svoja vrata odprla TAVERNA CARRARO

Milan Kojić, lastnik in gostitelj, že od nekdaj dela v gostinstvu. Ves ta čas je v sebi gradil vizijo in gojil sanje. Natanko je vedel, kaj želi ponuditi svojim gostom. Zdaj se na vratih njegove Restavracije pri odhodu še enkrat ozrejo, se prikrito nasmehnejo in Milan ve. Kmalu jih bo spet videl. Priporočilo, ki ne potrebuje nobenih besed.

KAJ NA KROŽNIK?

To bo zaposlilo predvsem Vas. Težko se boste odločili, a gotovo boste našli nekaj zase, ne glede na okus in navade. Na odprtem žaru, ki ga restavracija ne skriva, so njihovi kuharji Mojstri. Ste mislili, da so čevapčiči zgolj čevapčiči? V Cararru jih ponujajo kar devet različnih vrst. Izpod peke v Taverni Cararro pripravijo odlične jedi. Teletina, pečen kozliček, odojek in jagnetina pa so iz preverjenih virov tako ali tako “za prste polizat”.

Pri vsem tem je Taverna Cararro daleč od klasične žar-restavracije. Pri njih je doma tudi prava dalmatinska kuhinja. Ribe in morske jedi na tisoč in en način. Prvovrstne in vedno sveže ribe vabijo na pojedino, ki prikliče spomin na galebe, morje, valove … In dalmatinsko glasbo.

VRHUNSKA POSTREŽBA NA IZBRANI LOKACIJI

Restavracija Taverna Cararro pride s cateringom tudi k vam. Zabava, sprejem bo nikoli več živčna vojna zaskrbljenih obrazov, ampak kraljevska pojedina in fantastična paša za oči. Namesto skrbi prevzemite nase le pohvale.