Doma Slovenija Riva – Restavracija in apartmaji

Riva – Restavracija in apartmaji

346
0
Deli

Izvirni okusi, kakovost, prijazna postrežba in enkraten ambient ustvarjajo prijetno atmosfero v restavraciji Riva.  Z veseljem Vam bomo postregli s svežimi morskimi specialitetami, odličnimi mesnimi jedmi, buteljčnimi in odprtimi vini.

Vsak dan lahko izbirate sveže ribe, od škarpen do kovačev, brancinov do orad, ki vam jih pripravimo na žaru ali v pečici. Restavracija Riva poleg morskih specialitet kot so ribji karpačo, hobotnica v solati, dnevno sveže ribe, ponuja tudi vrsto mesnih jedi. Svetujemo vam biftek s tartufi ali v refoškovi omaki.

Po predhodnem naročilu za vas spečemo jagenjčka ali odojka v domačem kaminu. Prav tako vam lahko pripravimo polnjene jadranske lignje s sipo ‘pod peko’.

Restavracija je opremljena tudi s posebnim ločenim prostorom, ki je posebej primeren za izvedbo praznovanj. Pri tem se bo naša ekipa natakarjev in kuharjev potrudila in vam naredila vaše praznovanje nepozabno!

Izbirate lahko med vrhunskimi apartmaji za 2 ali 4 osebe. Apartmaji so opremljeni in imajo ločeno spalnico, kopalnico, klimo, ogrevanje, sušilce za lase, LCD TV, telefon,likalnik z likalno desko, sesalec, mini bar ter popolnoma opremljeno kuhinjo.

Deli
Prejšnji članekGostilna Pod hribom
Naslednji članekGostilna Na Burji