Doma Slovenija Restavracija Park

Restavracija Park

343
0
Deli

Restavracija Park je novo ime za nekdanjo dobro znano gostilno Repovž. Nahaja se nasproti Hipermarketa Mercator ali 500 metrov od izvoza z avtoceste v smeri Domžal, na levi strani.

Dnevno vam nudimo več vrst malic, kosila, pizze iz krušne peči in pestro izbiro odličnih jedi po naročilu. V restavraciji se trudimo z raznovrstno ponudbo hrane zadovoljiti zahtevne okuse naših gostov ter se prilagajati njihovim željam.

V dopoldanskih urah si lahko privoščite okusno kavo ter dnevno sveže doma narejene tortice, gibanice in ostale sladice.

Prostora v restavraciji ne manjka. Posamezne skupine lahko sprejmemo v manjših in večjih prostorih, lahko pa celotno restavracijo spremenimo v prijeten prostor, v katerem lahko sprejmemo tudi do 200 gostov. Prav tako je prostore mogoče najeti za poslovna srečanja, predstavitve oz. sestanke. Svoje najdražje lahko povabite na praznovanje obletnic, rojstnega dne ali pa se odločite za zabavo ob vstopu v zakonski stan.

V poletnem času obratujeta tudi dva vrtova. S posedanjem na prvem, s pogledom proti mestu, lahko lovite prve sončne žarke, na drugem pa se v popoldanskih urah hladite v prijetni senci, s kozarčkom osvežilne pijače. Pred restavracijo se nahaja veliko parkirišče, primerno tudi za avtobuse ali večje število avtomobilov.

Restavracija Park je idealno izhodišče za sprehode ob Kamniški Bistrici, za potepanje s kolesi na Krumperk, na Železno jamo ter po okoliških hribih. V neposredni bližini so igrišča za tenis, odbojko, kopališče, nogometno igrišče ter stadion.