Doma Slovenija Restavracija Mozart

Restavracija Mozart

60
0
Deli

Nahajamo se v Šiški,  v poslovni stavbi Fotona, nasproti fitnes centra Panter in v bližini Mercator centra. Prometno smo dobro povezani z vsemi konci Slovenije, saj se v bližini restavracije nahajajo uvozi in izvozi na avtocesto, prav tako pa se da do nas priti po regionalnih cestah.

samopostrežni restavraciji vam vsak dan od ponedeljka do petka od 6:00 do 16:00 nudimo poleg dnevno svežih pripravljenih jedi tudi širok obseg A´la carte jedi oziroma jedi po vaši želji, ki jih pripravimo pred vašimi očmi. Vsako sredo vam nudimo pestro ponudbo pic.

V restavraciji prirejamo najrazličnejše oblike zabav od poročnih kosil ali večerij, novoletnih zabav, pa vse do raznih pogostitev in rojstnih dni. Pri zabavah z manjšim številom povabljenih se za postavitev miz dogovorimo, pri zabavah z večjim številom povabljenih pa je ta že določena. Restavracija je v času vaše zabave zaprta in je na razpolago samo vam. Sprejmemo do 160 ljudi. V toplih pomladnih ter vročih poletnih mesecih pa prirejamo zabave tudi na našem pokritem vrtu in baru kjer pripravimo samopostrežno pogostitev in sprejmemo do 50 ljudi, v primeru stoječe zabave pa tudi do 100 ljudi.

Kavarna Mozart vam vsak dan nudi vse od toplih, hladnih, osvežilnih napitkov pa vse do raznih prigrizkov, sendvičev in domačih svežih slaščic.

Prednost našega cateringa je celostna storitev od A do Ž, saj poskrbimo za vso opremo,dekoracijo ter na koncu za pospravljanje. Bogatijo pa ga lastne izkušnje ter zadovoljne stranke, katere nam vsakič znova dajejo navdih in moč za ustvarjanje okusnih in prefinjenih jedi,katere so močno povezane tako s slovensko kot tudi tujo kulinariko. Počaščeni bomo če boste izbrali nas in naše mojstrovine za vaš dogodek na izbrani lokaciji,pa naj bo to gozdna jasa, travnik, družinski vrt, tovarniška hala, gradbišče, slavnostna dvorana, ladja, šotor ali kraška jama, saj tu omejitev ni. Catering pri nas zajema vse od stoječih postrežb pa do gala kosil ali večerij.

Galerija Mozart je umerjen prostor s prilivom domačega in sodobnega umetnostnega sloga in je dvignjena nad samopostrežno restavracijo. V njej vam od ponedeljka do petka nudimo zajtrke, malice, kosila, poslovna kosila ali poslovne pogostitve. Prostor sprejme 50 ljudi hkrati, mizo pa je priporočljivo prej rezervirati.