Doma Slovenija Restavracija Most

Restavracija Most

460
0
Deli

Restavracija MOST je mlada restavracija, saj je svoja vrata odprla šele pred dobrim letom dni. Najdete nas na Petkovškovem nabrežju in nas od tržnice loči le skok čez Ljubljanico. Ker je s kulinaričnega vidika središče mesta prav tržnica s svojo dnevno svežo ponudbo, smo si v restavraciji MOST zadali cilj, da te dobrote redno nudimo tudi na naših krožnikih.
Sveže začimbe, zelenjava, sveže ribe in ne nazadnje mesne dobrote, ki segajo vse do slastne divjačine, so v naši ponudbi nepogrešljive. Prav tako tudi kruh in sladice, ki jih v Mostu pečemo sami.
Restavracija MOST ima tudi zanimivo ponudbo vin. Hišni vinar je briški vinogradnik Klinec.

Mesto Ljubljana nam je podelilo PRIZNANJE ZA DOSEGANJE VISOKIH STANDARDOV V KULINARIKI, KAKOVOST TER UREJENOST. Na to priznanje smo izjemno ponosni, saj izpričuje, da smo v svojih prizadevanjih uspešni.

Torej, ko se boste na vsakodnevnem kosilu, romantični večerji v dvoje ali pa z večjo zaključeno družbo pomudili v restavraciji MOST, boste kaj hitro ugotovili, da nam mojstrstva v kuhinji ne manjka. Odlično kombiniramo vso pestrost slovenske kuhinje s pridihom Mediterana.

Vljudno vabljeni!