Doma Slovenija Restavracija in prenočišča Villa Roza

Restavracija in prenočišča Villa Roza

205
0
Deli

Naša restavracija se nahaja ob glavni cesti Jesenice – Kranjska gora, natančneje v kraju Dovje. Parkirišče boste opazili že iz glavne ceste. V zimskem času se boste gostje lahko pogreli ob odprtem ognju, poleti pa se lahko osvežite na letnem vrtu s 40 sedeži.

Najbolj poznani smo po ribjih ter divjačinskih jedeh, pripravljamo pa tudi druge jedi in jedi po naročilu. Del naše ponudbe se prilagaja letnemu času, tako da je na jedilnik vedno popestren z nečim novim, svežim. Poskrbeli pa smo tudi za najmlajše goste. Možna je organizacija raznih praznovanj in svečanosti, kot so poroke, rojstni dnevi, poslovna kosila… Enkrat letno pa se v restavraciji odvijajo dnevi dubrovniške kuhinje in glasbe, postali so že naša tradicija. Te dni v restavraciji pester izbor ribjih jedi dopolnjuje še glasba v živo.

Prenočili boste lahko v štirih dvoposteljnih sobah, vsaka ima možnost dodatnega ležišča, kopalnico, nekatere pa tudi TV. V okolici je veliko možnosti za gorsko kolesarjenje, prav tako pa za sprehode in pohode v Julijske Alpe in Karavanke. V bližnji Mojstrani pa se nahajajo še naslednji športni objekti: igrišče za tenis, umetna plezalna stena, smučišče, drsališče, stena za ledno plezanje …