Doma Slovenija Resort Bolfenk

Resort Bolfenk

356
0
Deli

Udobje v objemu pohorskih gozdov, moderna in lokalna kulinarična ponudba, spa & wellness programi, seminarska ponudba, lokacija v osrčju gozdov … vse to so sinonimi za Bolfenk ― v udobju narave!

O RESORTU

Resort Bolfenk se nahaja na 1050 metrih nadmorske višine, na vrhu Mariborskega Pohorja. Obkrožajo ga pisani pohorski gozdovi, ptičje petje in svež zrak. Poznan je po prepletanju pozitivne energije, veliko sončnih žarkov ter odlične lokalne in moderne kulinarične ponudbe. Tukaj ne boste našli mestnega vrveža, hitrega življenjskega tempa in vsakodnevnega stresa. Ko si ga boste pa zaželeli, vas pod vznožjem Pohorja čaka mesto Maribor, mesto ljubeznivih ljudi, simpatičnih skritih kotičkov in kavarnic z dnevnim in nočnim življenjem ter sproščujočimi sprehodi ob reki Dravi.

DOSTOPNOST

Dostopnost do resorta je urejena z izvozom iz avtoceste in lepo urejeno cesto, ki vas pripelje na sam vrh, kamor je v osmih minutah možno priti tudi s krožno kabinsko vzpenjačo, ki je od Bolfenka oddaljena le 150 metrov.

NASTANITVENE KAPACITETE

Naselje se ponaša s štirizvezdičnim hotelom Bolfenk, s trozvezdičnim hotelom Videc in s štirizvezdičnim apartmajskim naseljem Bolfenk, ki vam skupno nudijo približno 800 ležič. Vse sobe v hotelih in apartmajih so nadstandardno opremljene in vam ponujajo veliko udobja, v vseh apartmajih pa si boste lahko hladne dni ogreli s kaminom in se sprostili ob pogledu na mogočne gozdove, ki vas obkrožajo iz vseh strani.

DODATNA PONUDBA

V naselju se nahaja veliko parkirišče, trgovinica z živili, pekarna in večnamensko igrišče za različne športne aktivnosti. Za vse, ki pa radi razvajate svoje telo in duha bomo poskrbeli v gorskem wellness centru Bolfenk (bazen z ogrevano vodo in svet savn v II. nadstropju), ki je neposredno povezan s hotelom.

DODATNE AKTIVNOSTI

Svoje počitnice boste lahko poleti popestrili z uporabo športnih igrišč, jahanjem konjev, sprehodom po urejenih pohodniških poteh ali nabiranju energije na energetski poti skozi gozd. Poskrbljeno je tudi za kolesarje z urejenimi kolesarskimi potmi in kolesarskim naseljem Martin umeščenim tik ob robu gozda. Če pa si boste zaželeli naboj adrenalina vam priporočamo obisk adrenalinskega parka, paintball tekmovanje, spust po Bike park progi ali vožnjo s Pohor-jetom (poletno sankališče).

Poleg vseh namestitvenih kapacitet imamo na Pohorju veliko možnosti za organizacijo poslovnih dogodkov, team-bulding programov in mladinskega turizma (šole v naravi, športni dnevi). Zaradi prekrasne lokacije in umeščenosti v osrčju narave smo tudi prostorski ponudniki in organizatorjiporok in poročnih slavij.

Deli
Prejšnji članekPizzerija Rikli
Naslednji članekApartmaji Ana