Doma Slovenija Pri Andrejevih

Pri Andrejevih

415
0
Deli

Turistična kmetija Pri Andrejevih leži na koncu turistične vasi Narin, ki se nahaja v Košanski dolini v občini Pivka. Smo ekološki kmetovalci, živinorejci, kulinarični navdušenci, ljubitelji živali, glasbeniki, animatorji.

Ponujamo vam kulinarična doživetja, bivanje v prijetno opremljenih sobah, piknike v naravi ter celodnevne izlete po Narinu z okolico.

Presenetili vas bomo z jedmi iz babičine kuhinje, katerih okus ste že pozabili. Ste že pokusili suho župo ali krompir v zevnici? Tu so še ocvrti pršut, zašink, razne juhe, mineštre, ajmohti, njoki s pršutom, pašta z jurčki. Pripravimo vam še krompirjevo polento, pa koruzno z zelišči ter pečenke pospremljene z gluhimi štruklji in zelenjavo. Pečemo domač kruh, za posladek so pa potice, kuhani štruklji in sezonske hišne sladice. Vse skupaj boste zalili z izbranimi vini iz Goriških brd, Vipave in slovenske Istre. V naši jedilnici je prostora za 60 lačnih ust.

Gostje pri Andrejevih lahko tudi prenočijo. Privoščite si počitek v naših prijetno opremljenih sobah z balkonom ter izhodom na teraso. Na voljo je 20 ležišč, lahko pa izbirate med nočitvijo z zajtrkom ali pa polpenzionom. Poleti se lahko osvežite v zunanjem bazenu. Če so vse sobe zasedene, lahko prespite na seniku in doživite nepozabno dogodivščino prebujanja ob vonju sena.