Doma Slovenija Pizzerija Hram Gorjan

Pizzerija Hram Gorjan

266
0
Deli

Vsakdo, ki vsaj malo prisega na pice, dobro ve, da se največja skrivnost pri dobri pripravi tovrstne hrane skriva v kvaliteti testa. Tomažu Hrovatu, ki se je pred dobrim desetletjem odločil, da bo domačijo na Gori pri Komendi preuredil v gostinski lokal, tovrstnih izkušenj zagotovo ne manjka, saj se je že kot otrok je v pekarni svojega očeta Alfonza uril v gnetenju testa, vendar mu poslovna žilica ni dala miru. Po petih letih trdega dela je Hram Gorjan dočakal odprtje. Delček mladostne razigranosti in športni navdih v njegovi krvi je zaznamoval tudi prve smernice na njegovi poslovni poti, pri njem so namreč zatočišče našli ljubitelji igralnih avtomatov, Hram Gorjan pa je v prvih letih slovel z izvrstno ekipo v elektronskem pikadu, na kar nas še vedno opozarjajo pokali in priznanja v vitrinah.

Pravi razlogi za obisk lično opremljenega in prenovljenega gostišča na Gori pri Komendi pa se že dolgo časa skrivajo drugje. Igralnim avtomatom in električnim pečem za peko pizz smo se odpovedali, lokal pa je doživel temeljito prenovo, saj je dobre pice možno pripraviti le v krušni peči. Od takrat Hram Gorjan velja za eno boljših picerij daleč naokoli, kjer vam bo uigrana ekipa picopekov in natakarjev ponudila pestro kulinarično izbiro.

Pizzerija Hram Gorjan vam nudi tudi dostavo pic in jedi na žaru na vaš dom. Pice iz krušne peči in leskovačke specialitete z žara dostavljamo po Komendi in njeni bližnji okolici, v primeru prednaročila večjih količin pa se lahko dogovorite tudi za dostavo v bolj oddaljene kraje.