Doma Slovenija Pizzeria Pub Moriccu

Pizzeria Pub Moriccu

247
0
Deli

Pizzeria Pub Moriccu se nahaja v Mariboru v predelu Melje. Kljub  svoji legi sredi mestnega vrveža, lahko v piceriji najdete svoj mir in v miru uživate v kulinarični ponudbi.

Za svoje goste imamo urejena dva notranja prostora, prvi del je urejen v stilu Pub-a, drugi notranji prostor, pa je jedilnica s krušno pečjo, kjer lahko gostje gledajo kako kuhar peče njihovo pico. V toplejših dneh  lahko goste postrežemo na dveh letnih terasah, za naše najmlajše pa smo zunaj uredili otroška igrala.

Ponudba Moriccu

Stalna ponudba:

Stalno ponudbe pizzerie Moriccu predstavljajo pice, družinske pice, razni zrezki, solate, vegetarijanski krožniki, jedi po naročilu.  Gostu priporočamo pico Moriccu, in vegetarijanski krožnik Moriccu, ki so značilnost naše picerije.

Dnevna ponudba:

Dnevno  poleg stalne ponudbe, pripravljamo tudi 3 vrste dnevnih malic, ob predhodnjem naročilu pa za vas pripravimo tudi kosilo.

Ob vikendih smo primernih za manjša slavja ali zaključene družbe do 30 ljudi, kjer se lahko kot družba resnično sprostite in doživite nepozabno slavje, vaši otroci pa bodo tudi uživali na naših igralih, tako, da boste lahko v miru praznovali, vaši najmaljši pa bodo uživali.