Doma Slovenija Penzion Makšar

Penzion Makšar

344
0
Deli

V Brežah pri Ribnici se nahaja naša domačija Makšar z gostiščem in penzionom, ki je družinski projekt in smo se v domačem okolju uveljavili predvsem z domačo pivovarno. V Sloveniji je le okoli 25 domačih varilcev piva in mi smo med njimi. Nudimo vam temno in svetlo ječmenovo pivo, ki ga prodajamo slabo leto. Mesečno zavarimo štiri tisoč litrov piva in imamo možnost razširitve proizvodnje do večjega štelvilo predelave.

Za gostišče skrbino vsi družinski člani; s skupnimi močmi smo prenovili in razširili domačijo, ki je zdaj gostišče za 120 gostov.

Prijetno okolje v katerem se nahaja naš penzion je kot naročeno za daljši postanek. Domače opremljene sobe vam nudijo prijetno zavetje od dolgih izletov po pokrajini suhe robe in lončarstva.

Vse sobe so klimatizirane in opremljene po visokih standardih, z lepim razgledom na okoliško naravo, ki zagotavljaja prijetno bivanje in dobro počutje.

V naši restavraciji v ločenem delu in prjetnem ambientu vam ponujamo širok izbor domačih jedi in jedi iz drugih kulturnih okolij, vse v želji, da zadovoljimo še tako izbirčne jedce.