Doma Slovenija Okrepčevalnica Kostanj

Okrepčevalnica Kostanj

32
0
Deli

Okrepčevalnica Kostanj se nahaja v Mali vasi pri svetem Tomažu. Nudimo pestro izbiro pijače in hrane po naročilu. Sprejmemo lahko zaključene družbe do 120 ljudi (po predhodnem naročilu).

V Svetem Tomažu, ki leži v osrčju Prlekije, najdemo čudovite razglede, izredno lepe in varne kolesarske poti, tudi nekaj starejših in lepih starinskih s slamo pokritih hiš ter stiskalnic za grozdje, ki so značilne za Prlekijo.V jesenskem času vidite in tudi slišite klopotce, ki  klopotajo v hitrosti vetra in preganjajo nezaželene ptice iz vinogradov, ki bi drugače zdesetkale pridelek v vinogradih. Klopotci so že postali razpoznavni znak za ta okoliš.
Če ste namenjeni v Jeruzalem, Ljutomer, Ormož, ki so od nas odddaljeni le nekaj kilometrov, Vas vabimo, da se ustavite in si ogledate prelepo na novo ustanovljeno občino SV. Tomaž, pri tem pa se okrepčate v naši Okrepčevalnici Kostanj.

Za vas smo odprti od ponedeljka do četrtka ter ob nedeljah od 10. do 22. ure, ob petkih in sobotah pa od 10. do 23. ure.Kuhinja po naročilu obratuje ob petkih, sobotah in nedeljah od 13. ure dalje, za skupinska naročila pa vsak dan po predhodnem dogovoru. Predlagamo, da poskusite kakšno pristno prleško domačo jed, kot je recimo meso s tunke, opolenki, itd.

Vabljeni!

Deli
Prejšnji članekGostilna Rezka
Naslednji članekPizzerija Hram Gorjan