Doma Slovenija Kitajska restavracija Hua Xia

Kitajska restavracija Hua Xia

227
0
Deli

Kitajska restavracija Hua Xia se nahaja v Ljubljani, in sicer na Podutiški cesti 56, blizu policijske postaje Podutik. V kolikor prihajate z Jesenic oz. Kranjske Gore, morate zapeljati skozi šentviški predor in nato na izvoz za Podutik. Ko prispete iz izvoza na glavno ceste, zavijte levo in vozite 900 m naravnost, kjer boste nato na levi strani opazili našo restavracijo, kjer imamo tudi pripravljene parkirne prostore.

V vodilni kitajski restavraciji na območju Ljubljane vam poleg kitajskih in mongolskih specialitet postrežemo tudi s klasičnimi jedmi z žara, tako da zadovoljimo vsak okus. Od ponedeljka do petka (razen praznikov) nudimo malice in kosila. Tudi študenti so dobrodošli, saj jim ponujamo študentske menije, upokojencem pa priznamo 10% popust na vse jedi. Hrano vam pripravimo tudi za domov.

Postrežemo vam z raznimi kitajskimi pijačami in več kot stotimi različnimi okusnimi jedmi. Hrana je nekoliko prilagojena evropskem okusu. Še posebej priporočamo kislo pekočo juho, mongolsko pečeno meso, hrustljavo raco, piščanca na sečuanski način in ocvrti sladoled.

Vabimo vas, da obiščete tudi naših restavracijah Shanghai v Kranjski Gori in na Jesenicah.  Kitajska restavracija Shanghai se v Kranjski Gori nahaja v njenem samem centru. Lokacija je zelo primerna za gostinski lokal, saj bližina hotelov in smučišč omogoča gostom hiter, predvsem pa praktičen dostop do naše restavracije. Gosti v tranzitu pa nas boste z lahkoto opazili, saj je kompleks, v katerem se nahajamo, postavljen v neposredni bližini magistralne ceste med Kranjem in Podkorenom. Na Jesenicah pa se nahajamo na Delavski ulici 11, nasproti Občine Jesenice in trgovine Tuš. Pohvalimo se lahko s pestro ponudbo hrane in pijače z Daljnega vzhoda.

Deli
Prejšnji članekRestavracija Mona Lisa
Naslednji članekHotel Park****