Doma Slovenija Izletniška kmetija Dvoršak

Izletniška kmetija Dvoršak

209
0
Deli

Med Zgornjim Duplekom in Malečnikom, v vasi Trčova se nahaja izletniška kmetija Dvoršak. Kmetija se nahaja v prijetnem okolju sredi zelenja in vinogradov, kjer vas postrežemo z tipičnimi domačimi jedmi.Ponudbo predstavljajo tople jedi, ki jih postrežemo na ploščah, razni narezki, odojek in pečene kokoši z žara in pečene gibanice. V času kolin, pa vas postrežemo z domačimi dobrotami, kot so pečenice, krvavice, domače kislo zelje, repa, zraven katerih vam ponudimo tudi naše domače vino, domače sokove. Znani smo tudi po svojem domačem kruhu iz krušne peči, ki se še posebno dobro prileže ob narezkih.

Naša ponudba temelji na doma pridelanih izdelkih, ki jih sami pridelamo na naši kmetiji.Na kmetiji ponujamo tudi, naročilo pečenih odojkov, ki vam jih pripravimo za vaše slavje in jih lahko odpeljete. Prav tako vam lahko ponudimo končne domače izdelke, kot so domače suhe salame, kranjske klobase, pečnice, kašne klobase in meso iz tunke.

Primerni smo za zaključene družbe do 60 ljudi, katerim postrežemo domače dobrote iz naše kmetije, katerim se prileže dobra domača kapljica. 

Odpravite se na izlet po eni izmed bližnjih poti in si oglejte malečniško cerkev in uživajte v prekrasnem razgledu na reko Dravo.

 Ponudba:

  • Možnost ogleda dela na kmetiji
  • Število sedežev znotraj: 85 (60+25)
  • Število sedežev zunaj: 50
  • Urejen parkirni prostor