Doma Slovenija Hotel Savica***

Hotel Savica***

278
0
Deli

Prenovljeni Hotel Savica je prvi družinam prijazen hotel v Sloveniji. Svojim gostom ponuja kakovostno in cenovno ugodnejšo nastanitev ter odlično udobje v povezanih družinskih sobah, ki so opremljene s posebnim posluhom za drobne želje in potrebe družin, še zlasti tistih z majhnimi otroki.

Otroke skozi celo leto pričakuje prijazni gostitelj,Labodek Zaki, ki pripravlja številne zabavne aktivnosti v svojem klubu ter pogosto vabi na obisk svoje živalske in pravljične prijatelje. Igralnice ponujajo pravljično zavetje za otroke različnih starosti in kličejo k brezskrbnemu rajanju ter podarjajo staršem nekaj zasluženih trenutkov prostega časa.

Ob hotelu se raztezajo zelenice, ki so kot nalašč za otroško tekanje in igre brez meja, zabavo na igralih ter številne organizirane aktivnosti. Otroci tako neizmerno uživajo ob tabornih ognjih, šotorjenju na prostem, obisku domačih živali in mnogih drugih nepozabnih dogodkih v naravi. Vsako pomlad za hotelom zaživi tudi vrtiček, na katerem je vedno živahno, mladi vrtnarji in vrtnarice pa se navdušujejo za pogosto tako nepriljubljeno zelenjavo. V hotelu je poskrbljeno tudi za prehrano po meri mladih gostov. Otrokom so tako na voljo otroški meniji in prehrana ob težavah z alergijami. V kuhinji pa radi priskočijo na pomoč tudi staršem z dojenčki in malčki.

VWellness centru ŽivavHotelu Golf, ki je od Hotela Savica oddaljen le za streljaj, čas lahko izkoristijo za sprostitev, lepoto in ohranjanje dobrega počutja. Center dobrega počutja dopolnjujebazenski komplekss termalno vodo, ki bo navdušil otroke z vodnimi atrakcijami, starše pa s pestrim sistemom masažnih šob in bazenov ter navdihujočim razgledom na panoramo blejskega jezera. K sprostitvi vabi tudi dežela savn, ki jo gostje Hotela Savica lahko obiščejo po posebej prijaznih cenah.

V prvem družinam prijaznem hotelu so družine resnično na prvem mestu. Osebje hotela vodi želja, da bi staršem pričarali nepozabna doživetja in jim omogočili čudovit skupni čas, ki ga v napornem vsakdanu le težko najdemo. Počitnice naj bodo vedno takšne kot so v Hotelu Savica na Bledu – zabavne, brezskrbne in enostavne.

Deli
Prejšnji članekGrand Hotel Toplice*****
Naslednji članekHotel Golf****