Doma Slovenija Hotel – restavracija Tomi

Hotel – restavracija Tomi

368
0
Deli

Vljudno vabljeni na obisk v restavracijo Tomi. Našli nas boste nad Portorožem, od koder se z naše terase razteza čudovit pogled na portoroški zaliv. Gostje boste lahko izbirali med pestro ponudbo okusnih jedi. Strežemo domače mesne specialitete, sveže ribe, rake, školjke ter druge morske dobrote. Zagotovo pa je potrebno izpostaviti njoke polnjene z jurčki v škampovi omaki, bavette z morskim pajkom ter sipine rezance z jurčki in škampi. Ob vseh dobrotah pa vam bomo postregli z buteljčnim vinom, polnjenim posebej za našo restavracijo.

Našim gostom nudimo eno, dvo in triposteljne sobe ter apartmaje z dvema, tremi ali štirimi ležišči. Sobe so klimatizirane, prav tako pa so opremljene s televizorjem in telefonom. Zjutraj pa si boste lahko postregli s samopostrežnim zajtrkom. Vaše domače živali so v določenih sobah dovoljene.

Poleg pestre gostinske in nastanitvene ponudbe pa vam je pri nas na voljo še bazen na prostem ter masažni bazen. V neposredni bližini pa se nahaja javna plaža, ki je oddaljena le 300 metrov. V bližini se nahaja tudi trgovski center, pokriti bazen, tenis igrišče, mini golf, kegljišče ter mnoge druge možnosti za sprostitev in zabavo.