Doma Slovenija Hotel Malovec

Hotel Malovec

397
0
Deli

Neposredno ob izhodu iz glavne ceste Ljubljana – Koper se nahaja manjše mestece Divača, ki predstavlja najpomembnejše prometno središče Krasa. S svojo lego, ki je v neposredni bližini Italije in komaj 25 km od morja, odlično prometno infrastrukturo (izhod iz glavne avtocestne povezave ter železnica) je Divača poleg tranzitnim gostom izredno zanimiva tudi, kot izhodišče za spoznavanje kraške pokrajine, ki jo bogatijo številne svetovno znane naravne znamenitosti, kot so: Škocjanske jame, Vilenica, Lipica, Štanjel…

Družinsko podjetje, ki ga vodi gospodar Valter Malovec ima že dolgoletno tradicijo z nastanitveno in gostinsko dejavnostjo, z julijem 2010 pa je na voljo gostom tudi novozgrajeni Hotel Malovec, ki odraža sodobno arhitekturo slikovitega kraškega okolja pod sinjim mediteranskim nebom in s svojim komfortom ter sledenjem sodobnim kulinaričnim trendom zagotavlja še tako zahtevnim gostom nepozabna doživetja.

Osnovna dejavnost Hotela Malovec je nudenje kakovostnih namestitvenih in gostinskih storitev, ki sledijo sodobnim kulinaričnim trendom s poudarkom na individualnem odnosu do gosta. Restavracija hotela, ki sledi sodobnim kulinaričnim trendom na osnovi kraško – mediteranske kuhinje pa privablja prave gurmane in daje poseben pečat kulinaričnem turizmu.

Hotel nudi gostom 2 enoposteljni sobi in 14 dvo posteljnih sob, ki so sodobno in komfortno opremljene. Gostom so na voljo tudi družinske sobe s tremi in štirimi ležišči ter balkonom. V hotelu Malovec v Divači, ki odraža sodobno arhitekturo slikovitega kraškega okolja pod sinjim mediteranskim nebom vas pričakuje ekipa priznanih kuharskih virtuozov pod taktirko šefa Petra Patajaca, ki dajejo restavraciji in kulinarični ponudbi svojstven pečat.

Kapacitete restavracije so namenjene tudi večjim zaključenim družbam ob raznih srečanjih, obletnicah, predstavitvah in zabavah v okviru katerih bi izpostavili poročni turizem.

Sama kraška pokrajina in njene znamenitosti pa so idealne za izletniški turizem, kratke oddihe in krožne ture, poseben poudarek pa je tudi na kolesarskem turizmu. Vizija razvoja je načrtovana v smeri dodatne ponudbe, sodobnih storitev in sprostitvenih produktov. S tem bomo Hotelu zagotovili konkurenčnost, jasno pozicijo na tržišču in možnosti za nadaljnji razvoj turizma v regiji.

Deli
Prejšnji članekRestavracija Kotlar
Naslednji članekBistro bar Bonazza