Doma Slovenija Hotel Kozana

Hotel Kozana

399
0
Deli

Na skrajnem zahodu Slovenije, v osrčju Goriških brd, v vasici Kozana se v objemu vinogradov nahaja podeželski hotel Kozana. V neposredni bližini prečudovite srednjeveške vasice Šmartno, oddaljen 5 km od meje z Italijo in 15 km od Nove Gorice Hotel Kozana nudi užitke za vse tiste, ki ljubite naravo, dobro hrano in odlično vinsko kapljico. Združite kulturne dogodke s prijetnimi sprehodi v naravi, podoživljanjem zgodovine, okušanjem tradicionalne briške hrane in slavnega briškega vina. Odkrijte Brda v vsej njihovi lepoti! Dovolite, da vam pri tem pomagamo mi.

Nov hotel Kozana, ki je bil za časa Avstro-Ogrske stara šola, ponuja 24 sodobno opremljenih sob, od tega 5 suite z enim dodatnim ležiščem in 3 suite z dvema dodatnima ležiščema. Vse sobe so svetle in imajo prekrasen razgled na briške griče. Na eni strani se razgled odpira od Medane do srednjeveške vasice Šmartno, v ozadju igrivih gričkov pa se (v zimskem času) lesketa belo gorovje Dolomitov. Na drugi strani pa ponuja razgled na vasico Kojsko in na star očak hrib Sabotin.

Sobe so sodobno opremljene in nudijo udobje s klimatsko napravo, kopalnico (prha ali kad), LCD televizijo, brezplačnim dostopom do interneta, telefonom, sobnim sefom in hladilnikom.

Restavracija hotela Kozana je prava izbira za tiste, ki imate radi naravo, kulinariko in odlično vinsko kapljico. Vrhunska ponudba storitev, neprecenljiv mir in zavidljiv razgled zagotavljajo prijetno počutje in sproščeno vzdušje. Briške jedi in jedi »à la carte« boste lahko okušali v restavracijah Rustika in Panorama. Slednja je dobila ime po razgledu, ki vam bo ob dobri hrani še kako godil!