Doma Slovenija Hotel Kaliska B&B

Hotel Kaliska B&B

404
0
Deli

Hotel Kaliska B&B je prvi dizajnerski/butanični hotel v vzhodnem delu Slovenije. Le nekaj kilometrov nas loči do Lenarta, mesteca, ki je upravno središče prelepe slovenske pokrajine, Slovenskih goric. Navkljub temu, da se nahajamo v takšni oazi miru, pa sta v neposredni bližini hotela, kar dva avtocestna priključka: Pernica in Lenart. Samo slabih 40 minut in že boste v Grazu, oziroma na madžarski meji, odvisno v katero smer se zapeljemo. Če boste ubrali avtocesto, ki vodi do Ptuja (že v 20 minutah) boste kaj kmalu tudi na hrvaški meji. Torej, hotel je izredno lepo pozicioniran in navkljub temu, da se nahaja skorajda v nedotaknjeni naravi, smo kaj kmalu že v največjih urbanih središčih.

Hotelske sobe so zelo lepo opremljene in ponujajo maksimalno udobje. Pri nas vas bo prevzel občutek domačnosti.  Vse sobe so visokostandardno opremljene in zelo prostorne, primerne tudi za invalide. Sprstite se lahko v wellness prostorih, ki zajemajo savne, jacuzzije, raznovrstne masažne kadi, kateri pogled sproščajoče deluje na bližnje jezero in sončno ploščad, pred katero se nahaja majhen ribnik.

Le 300 metrov od hotela Kaliska so vsem gostom na razpolago kulinarične dobrote gostilne Šiker, ki je edina gostilna v Sloveniji, v kateri se družinska dediščina prenaša iz roda v rod že od leta 1870.

 

Deli
Prejšnji članekGostilna EURO GURMAN
Naslednji članekGostišče GTC 902