Doma Slovenija Grand Hotel Toplice*****

Grand Hotel Toplice*****

195
0
Deli

Najznamenitejši blejski hotel, za katerega velja, da se iz njegovega salona in večine sob razprostira najlepši pogled na blejsko jezero. Bil je prizorišče številnih pomembnih dogodkov in v njem so bivali mnogi eminentni gostje, danes pa ga obiskujejo tisti, ki želijo največ.

Prenovljeni hotel z bogato zgodovino goste pomirja s tradicionalnim stilom, privablja s harmonijo izbrane opreme in jih razvaja z razkošnim udobjem.

V hotelskem termalnem kopališču izvira vrelec zdravilne vode, ki ugodno vpliva na notranje organe in živčevje. Gostje si lahko obnovijo moči in povrnejo notranje ravnovesje z obiskom prijetnega manjšega wellness centra – Studia Luisa. Na voljo pa jim je tudi letno jezersko kopališče z zasebno hotelsko plažo. Grand Hotel Toplice privablja obiskovalce vseh starosti in jih pogosto prepriča, da se vedno znova vračajo.

Grand Hotel Toplice se ponaša tudi s konferenčno dejavnostjo. Znan je namreč po vrhunski izvedbi najzahtevnejših poslovnih, izobraževalnih, družabnih in protokolarnih dogodkov. Večnamenski dvorani Grand in Panorama, ki ju lahko po želji prilagodijo tudi za srečanja manjših skupin, ter Predsedniški salon in soba za bridž so s potrebno tehnično opremo primerni za izvedbo raznovrstnih srečanj, konferenc, seminarjev in drugih prireditev. Ozračje je posebej prijetno tudi zaradi dnevne svetlobe in čudovitega razgleda na Blejsko jezero.

Deli
Prejšnji članekCamping Bled*****
Naslednji članekHotel Savica***