Doma Slovenija Grand Hotel Primus****

Grand Hotel Primus****

195
0
Deli

Grand Hotel Primus je dobil ime po slavnem rimskem vojskovodji Marku Antoniju Primusu, poveljniku panonskih legij, ki je ime Ptuja prvi ponesel v svet. Pridih bogate rimske preteklosti v Grand Hotelu Primus zaznamo na vsakem koraku, saj je s starim Rimom zaznamovana tako podoba in duša hotela kot tudi njegova žlahtna ponudba.

Tu lahko zares doživite svet sprostitve, kulinarike in zabavev slogu starih Rimljanov, saj vas bodo že v hotelski restavraciji poleg kulinaričnih dobrot slovenske in evropske kuhinje razvajali tudi s tradicionalnimi jedmi iz starih rimskih časov.

V rimskem duhu je urejen tudi razkošni Valens Augusta wellness, ki ga sestavljajo Imperium dobrega počutja, termalne kopeli in savne Flavia ter bazenski delVespasianus.

Za organizacijo različnih dogodkov na najvišji ravni pa so na voljo konferenčni prostori z dnevno svetlobo in s pogledom na lepote Ptuja z okolico.

Večnamenske dvorane in sejne sobe z najsodobnejšo opremo sprejmejo od 20 do 220 oseb. Hotel je v celoti klimatiziran, ima jedilnico, a la carte restavracijo, bar, nočni klub, konferenčne dvorane, 500m2 vodnih površin, 400m2 savn, 700m2 velik wellness center, fitnes, trgovino s spominki, garažo.