Doma Slovenija Gostišče s prenočišči Gačnk v Logu

Gostišče s prenočišči Gačnk v Logu

294
0
Deli

V prenovljenem gostišču, na stičišču Alp in Krasa, 3 km iz Cerknega v smeri smučarskega centra Cerkno, sredi čarobno razgibanega hribovitega terena, ob poti na Smučarski center Cerkno smo za vaše udobje in dobro počutje povezali tradicijo s sodobnostjo. V zelenem objemu narave vas pričakuje poslednja primorska oaza. Osvežujoč hlad letnega vrta v senci dreves, ob igrivem vrvežu reke Cerknice, ali topla domačnost ob krušni peči vam skozi vse leto nudi miren ambient za miren oddih ali aktivne počitnice.

V gostišču se trudimo, da si lahko vsak izbere nekaj po svojem okusu. Ponujamo malice, nedeljska kosila, hladne predjedi, tople predjedi, glavne jedi, hišne jedi, jedi z žara, ribje specialitete, divjačinske specialitete, več vrst pic, jedi na žlico, solate, sladice. Ob hrani točimo odprta in buteljčna vina, ter ostalo alkoholno in brezalkoholno pijačo. Lahko nas obiščete v manjši ali večji družbi, sami ali z družino, lahko se odločite za kosilo ali večerno slavje, odmaknjen dopust ali razgibano razvedrilo.

Motoristom nudimo brezplačno garažo, kamor lahko parkirajo svoje motorje, željnim piknika pa ponujamo prostor za piknik z igriščem za odbojko na mivki in baliniščem ter možnost kampiranja na bližnjih travnikih.

V gostišču vam ponujamo devet dvo-, tri- in štiri-posteljnih sob, ki so opremljene s kopalnico, TV sprejemnikom in možnostjo dostopa do interneta. V njih je moč začutiti domačo toplino in udobno klimo, saj se gostišče nahaja v osrčju neokrnjene narave. V pritličju gostom nudimo topel prostor za hrambo smučarske opreme.