Doma Slovenija Gostišče Račka

Gostišče Račka

384
0
Deli

Z odlično pozicijo je Gostišče Račka vedno in enostavno dostopno tako domačinom kot zunanjim gostom. Nahajamo se namreč v samem središču Dolenjskih Toplic, v neposredni bližini Term Krka, kjer se lahko prepustite razvajanju in skrbi za dobro počutje in zdravje.

V kolikor želite uživati v odlični domači hrani, preizkusiti najprepoznavnejše pizze v okolici in pestro izbiro jedi po naročilu ali pa zgolj spiti kozarček domačega vina, ste pri nas zelo dobrodošli.

V gostišču so trije ločeni prostori s približno 100 sedeži, terkmečka soba, ki je namenjena zaključenim skupinam, in sprejme do 20 oseb.

Z veseljem bomo poskrbeli tudi za tiste, ki želite pri nas prenočiti in se oddahniti v neposredni bližini term ter neokrnjene narave. Na razpolago imamo pet sob in en apartma. Izbirate lahko med sobami z dvema, tremi ali štirimi ležišči. Vsaka ob sob je opremljena s tušem, sanitarijami, brezžičnim internetom (Wi-Fi), satelitsko televizijo in klimo.

V neposredni bližini gostišča Račka (70 m) stran se nahajajo termalni vrelci, ki so koriščeni že od 17. stoletja

Vsak gost, ki prenoči pri nas ima posebne ugodnosti v Termah Krka, ki vam jih predstavljamo na spodnjih povezavah. Poleg ugodnosti pa v gostišču Račka ponujamo tudi možnost najema kmečke sobe, kjer lahko obeležujete posebne priložnosti v krogu svojih najdražjih, ali pa zgolj preživite družabni večer s svojimi znanci.

Gostišče Račka je idealno izhodišče za izlete. Naši gostje se torej prvotno lahko odpravijo na razvajanje in sproščanje le nekaj korakov stran, v zdravilišče, in tam pozabijo na vsakodnevne skrbi ter se v celoti posvetijo sebi in svojemu zdravju.

Poleg odlične ponudbe za sproščanje in skrbi za svoje dobro počutje, gostom priporočamo tudi ogled ostalih naravnih in kulturno-zgodovinskih znamenitosti. V bližini Dolenjskih Toplic se nahaja kraj Soteska, ki je znan kot spomeniško območje. Naši cenjeni gostje si tako lahko dan popestrijo z ogledom razvalin mogočnega dvorca Soteska, vrtnega paviljona s Hudičevim turnom, in razstavnega dela Tehniškega muzeja Slovenije.