Doma Slovenija Gostišče Pri Vidrgarju

Gostišče Pri Vidrgarju

261
0
Deli

Gostinsko turistični kompleks gostišča Pri Vindgarju se najaha v osrčju Slovenije, blizu geometriskega središča Slovenije, le 10 km od Trojan ali Zagorja. Smo družinsko podjetje in ga odlikuje bogata tradicija, saj imamo odprta vrata že vse od leta 1966. Poleg pestre kulunarične ponudbe našim gostom nudimo nastanitev v depandansi, poskrbljeno pa je tudi za sprostitev in rekreacijo.

Ob pestri kulinarični ponudbi, ki zajema veliko izbiro pijač (buteljčna vina in odprta vina), vam nudimo malice, kosila in jedi po naročilu. Po napornem dnevu si pri nas lahko privoščite sproščajočo savno ali pa počitek v depandansi, ki se najaka tik ob gostišču. Imamo 2 apartmaja za dve osebi in 27 dvoposteljnih sob z možnstjo dodatnega ležišča. Vse sobe so opremljene s TV in radijskim sprejemnikom, telefonom, kopalnico (TWC), nekatere imajo tudi balkon. Omogočen je tudi dostop do interneta.

Prav tako ponujamo storitve za najmlajše obiskovalce, kot so naravoslovni dnevi in zimovanje na deželi.

Nevsiljivo vas vabimo, da v družbi prijaznih gostiteljev in dobre hrane v prijetnem ambientu preživite nekaj dni in zaživite skupaj z zeleno okolico.