Doma Slovenija Gostišče pri Antonu

Gostišče pri Antonu

182
0
Deli

Gostišče pri Antonu je podjetje z veliko ambicijami in 18 letno tradicijo. Leži v mirnem in prijetnem kraju Cerkvenjak in zaposluje 23 parov pridnih rok.

Naša zgodovina sega 18 let nazaj, ko je bila na današnjem zemljišču samo šola. Nato smo v isti zgradbi odprli bistro in 3 leta kasneje restavracijo ter diskoteko.

Restavracija se je postopoma širila in danes so vam na voljo; restavracijski del gostišča oz. salon, ki sprejme 60 oseb, mala soba za 30 gostov, velika dvorana, ki se deli na 3 dele, sprejme do 400 oseb. Nikakor pa ne smemo pozabiti na 2 letni terasi za cca. 200 gostov, ki sta v vročih poletnih dneh prava osvežitev.

Naš program zajema tudi 4 dvoposteljne sobe (WC, SAT-TV, tuš, mini-bar), ena soba pa ima tudi velik balkon oz. razgledni stolp, ki nudi čudovit razgled na Slovenske Gorice.

Vsako leto vzamemo iz srednje gostinske šole Radenci in Maribor učence, katere izobražujemo po ti. dualnem sistemu.

Nudimo velik izbor hrane slovenske kuhinje, velike porcije, razvejanost lokala ter ponudbo družinskih kosil. Obiščite nas ob različnih priložnostih; rojstni dnevi, birme, obhajila, zaključene družbe, seminarji, poroke …

Zavedamo se, da bodo Vaše morebitne pripombe dobronamerne; pohvale dodatna obveznost, vsako Vaše mnenje pa pomemben kažipot k uspehu in pot k Vašemu zadovoljstvu.

Gostilna pri Maji je prijetna gostilna v Svetem Juriju ob Ščavnici. Gostilna zajema več gostinskih prostorov, med katerimi je najatraktivnejša klet, ki sprejme do 40 gostov, notranji prostori sprejmejo do 50 gostov ter terasa, ki sprejme do 30 gostov.

Nudimo vsakodnevne malice in kosila, ostala ponudba hrane pa je enaka kot v gostišču “pri Antonu”. Vsi prostori so klimatizirani!

Gostilna “pri Maji” in Gostišče “pri Antonu” sta med seboj oddaljena le 7 km.

Obiščite nas ob različnih priložnostih; rojstni dnevi, birme, obhajila, zaključene družbe, seminarji, poroke …

Deli
Prejšnji članekRestavracija Fresco
Naslednji članekRestavracija Kotlar