Doma Slovenija Gostišče Hochkraut

Gostišče Hochkraut

598
0
Deli

Na relaciji Celje-Laško-Krško-Zagreb, v naselju Tremerje, oddaljeno 3 km od Celja, stoji prijetno gostišče s celovito ponudbo, velikim parkirnim prostorom, letnim vrtom in urejenim dostopom za invalide.

Vsi prostori so klimatizirani. V gostišču razpolagamo z  dvema jedilnicama s 25 do 50 sedeži in velikim zimskim vrtom (do 70 oseb), kjer vam bomo postregli z izvrstno hrano in izbranimi vini. Velika restavracija s 180 sedeži pa je primerna za večje skupine, poroke, seminarje in družabna srečanja. Prostor je mogoče razdeliti na dva dela. Prav tako vam je na voljo 10 prijetno opremljenih sob s skupno 25 ležišči. Vse sobe imajo kopalnico, TV, telefon in brezplačen dostop do interneta.

Ponujamo vam dnevni izbor štirih različnih malic in dveh kosil, tedenske akcijske ponudbe, ter sobotna in nedeljska kosila. Poleg sob so vam na voljo masažne kadi, ki jih nudimo v sklopu sobe ali samostojno. Prijetno počutje boste lahko dopolnili z obiskom v finski savni. Obiščite nas in se prepričajte sami, vljudno vabljeni !