Doma Slovenija Gostišče GTC 902

Gostišče GTC 902

395
0
Deli

Naše sodobno gostišče ter turistični objekt se nahaja v zavetju gozdov, sredi neokrnjene narave, na nadmorski višini 902 m. Nudimo prenovljene, sodobno opremljene sobe, ki nudijo gostu vse potrebno udobje. Turistični center je odlično izhodišče za mnoge sprehajalne poti, med njimi so nekatere primerne tudi za gorska kolesa.

Gostišče bogatijo izvrstni kuharski mojstri, ki poskrbijo za odlično pripravljeno hrano. Naša ponudba jedi je pestra in zagotovo bo vsak našel kaj zase. Iz naše krušne peči vsak dan omamno zadiši po domačih dobrotah, prav tako pa po dobrotah morja in raznovrstni zelenjavi. Nudimo tudi pester izbor pic.

Nudimo vam možnost organizacije poročnih večerij, družabnih srečanj, sobotnih večerov z glasbo v prelepem ambientu našega centra. Omogočamo vam nočitev v sodobno opremljenih sobah in apartmajih. Na voljo je 30 ležišč. Vsaka soba je opremljena z WC-jem, tušem, TV-jem, telefonom, dostopom do interneta, nekatere sobe so tudi klimatizirane. Pri nas boste lahko najeli tudi prostor za konference in seminarje. Prostor je opremljen s sodobno tehnološko opremo in je primeren za do 50 ljudi.

Deli
Prejšnji članekHotel Kaliska B&B
Naslednji članekGostilna Prosnik