Doma Slovenija Gostišče Dom Jelka

Gostišče Dom Jelka

243
0
Deli

Počitniški dom Jelka se nahaja na južni strani Pohorja, na nadmorski višini 980 metrov. Obdan je z mogočnimi pohorskimi gozdovi, pod njim pa se razprostira Dravska dolina. Zgrajen je v planinskem stilu in ima 30 postelj v osmih sobah in 4 kopalnice, restavracijo s 35 sedeži, letni vrt z žarom, otroško igrišče in igrišče za odbojko.

Gostišče Dom Jelka svoje goste razvaja tako z tradicionalni slovenskimi jedmi, kot tudi jedmi, ki jih srečamo v mednarodni kuhinji. Ponujamo bogato izbiro mesnih in zelenjavnih jedi, ki bo zadovoljila še tako zahtevne gurmane.

In ker se ob dobri hrani prileže tudi dobra kapljica, vam ponujamo širok izbor aperitivov, vin, degustivov … V prijetnem ambientu in teraso s pogledom na Dravsko dolino lahko uživate v izbranih jedeh in pijači v družinskem krogu ali v večjih skupinah, ob različnih praznovanjih in posebnih priložnostih.

Okolica je kot nalašč za krajše in daljše izlete, nabiranje gob, kondicijske priprave športnikov, šolo v naravi in družinski dopust. Pri nas lahko igrate namizni tenis, odbojko in kegljate na ruskem kegljišču ter si priredite piknik v naravi, v bližini pa je možnost igranja tenisa.